Karikatür Evi'nde yeni dönem 2 Ekim'de başlıyor

Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi, yeni dönem için çalışmalarını tamamladı. Karikatür Evi, 2 Ekim tarihinden itibaren kapılarını her yaştan çizgi roman ve karikatür severlere açıyor.

14 Eylül 2023 - 09:36

Her yaştan Kadıköylünün büyük bir keyifle katıldığı atölyelerin adresi olan Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi, yaz döneminin ardından yeni dönem için hazırlıklarını tamamladı. Hayal gücünü besleyecek, yaratıcılığı ortaya çıkaracak karikatür ve çizgi roman atölyesi için kayıtlar,  4 Eylül Pazartesi günü başladı. Ekim ayında başlayıp, ocak ayına kadar sürecek olan atölyelere kayıtlar, Karikatür Evi'nin web sayfası üzerinden yapılıyor. Kayıtlar, kontenjan dolana kadar (her bir sınıf 7 kişi) devam edecek.

İKAMET ŞARTI KALKIYOR

Atölyelere kayıtların ilk haftasında yalnızca Kadıköy’de ikâmet edenlere öncelik verilirken, 11 Eylül’den itibaren ikâmet şartı kalktı. I. Dönem Atölyeleri 2 Ekim, II. Dönem Atölyeleri 20 Kasım, III. Dönem Atölyeleri 8 Ocak Pazartesi günü başlıyor. Kayıt yaptırdığınız atölye dönemi, 6 hafta boyunca  tercih edilen gün ve saatte gerçekleşiyor. Katılımcılar, üç dönemde istediği atölyeden yalnızca birine kayıt yaptırabiliyor.

Devam zorunluluğunun olduğu atölye çalışmalarında iki kereden fazla mazeret belirtmeden katılmayan katılımcı, atölyeye devam edemiyor, e-katılım belgesi almaya hak kazanamıyor ve 2023-2024 sezonu boyunca başka bir çalışmaya kayıt yaptıramıyor. 2 Ekim’de başlayacak atölyeler hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 418 10 49 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 

 


ARŞİV