Kendine has bir festival

Bağımsız müziğin rehber festivali ‘’Kendine Has Demonation Festivali’’ Kadıköy’de başlıyor

03 Ocak 2018 - 16:14

Bağımsız müzisyenlerin bir araya geldiği ve bu yıl sekizincisi gerçekleştirilecek olan Kendine Has Demonation Festivali, geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine üç gün boyunca Anadolu ve Avrupa yakasındaki dört farklı mekanda ambient’tan synth pop’a, hip hop’tan stoner rock’a uzanan geniş bir skalada müzisyen ve grubu ağırlayacak.

Bant Mag. organizasyonuyla 5-6-7 Ocak 2018 düzenlenecek olan festivalin açılışı 5 Ocak Cuma akşamı Kadıköy’deki Arkaoda’da çeşitli performanslarla gerçekleşecek.Geçen aylarda Hush Hush Records etiketiyle ‘A Quiet Mind Awaits’ isimli albümünü yayınlayan İstanbullu prodüktör Badmixday ve deneysel çalışmalarıyla tanınan Pullahs’ın yanı sıra, Robo Geisha ve Eylül Deniz Keleş’in yeni projesi Kill Some Men festivalin açılışında yer alacak.

Kapanış Karga’da

6 Ocak Cumartesi günü İstanbul’un Avrupa yakasına, Bomonti’deki Babylon’a taşınacak olan Kendine Has Demonation Festivali, ikinci gününde Lara Di Lara ve Levni’nin 90’lar triphop’una güzelleme olarak anılan projesi Alike Places’ın yanı sıra, Ankara çıkışlı rock’nroll grubu Al’York, festivalin bu yılki Onur Konuğu olan Kim Ki O, Ankaralı Aga Bando ve Doğukan Acar’ın projesi Fluctuosa sahnede olacak. Babylon’da ayrıca, Bant Mag. ilüstratörlerinin festival için hazırladığı posterlerden oluşan sergi de ziyarete açılacak.

Festivalin üçüncü ve son gününde ise rota tekrar Kadıköy’e dönecek. Bant Mag. Havuz / Bina’da gerçekleşecek konserlerde, Awesome Tapes From Turkey projesinden özel bir gösteriyle Grup Ses sahne alacak. Festivalin kapanış performansları ise KargART sahnesinde stoner ve psikedelikrock esintileriyle Congulus ve üretimlerinde endüstriyel bir yaklaşım benimseyen Affet Robot tarafından gerçekleştirilecek. Festival, KargART’taki performansların ardından, Karga’da gerçekleşecek kapanış partisiyle son bulacak. 


ARŞİV