“Kendine Has” Kadıköy’e geri döndü

Kendine Has, Kadıköy’ü yeniden keşfetmek, kültür, sanat, müzik dolu keyifli bir rotayla hayata karışmak isteyenleri, 30 Ekim’e kadar Semtine Has etkinliğine davet ediyor

26 Ekim 2022 - 15:05

Kendine Has Sunar: Semtine Has etkinlikleri 21 Ekim’de başladı. Kadıköy’ü Kadıköy yapan pek çok kavramın yer aldığı etkinliklerde, semtin sokaklarındaki sokak sanatı eserlerini incelemek, “Biraz Yalnız Kalabilir Miyiz?” kabininde bire bir konser deneyimi yaşamak ya da kendinizi bir anda sürpriz bir konserin içerisinde bulmak mümkün!

On günü kapsayan ve 30 Ekim’de sona erecek etkinliklerde müziğin sesi tüm Kadıköy’e yayılıyor. Kadıköy ruhuyla örtüşen partiler de programda yer alıyor.

BİRAZ YALNIZ KALABİLİR MİYİZ?

Dinleyicilere sevdikleri sanatçılarla baş başa bir konser deneyimi sunan “Biraz Yalnız Kalabilir Miyiz?” kabini, katılımcıları Thales’te bekliyor. Nejat Yavaşoğulları ile başlayan BYKM performanslarında Barış Demirel, Birkan Nasuhoğlu, Can Güngör, Cihan Mürtezaoğlu, Dilan Balkay, Emir Baran Sezginer, Kardelen, Kum, Melisa Zey, Özgül Bolat, Özgün Semerci, Paptircem, Parham A.G, Samet Çiçek ve The Flabbies dinleyicilerle buluşuyor.

Semtine Has kapsamında, Suckmywalls ile graffiti’lerin izini sürüp sokak sanatçılarıyla tanışabilir, HOOD Base ile Yeldeğirmeni’ndeki sanatçı atölyelerini ziyaret edebilir, görsel sanatçı kolektifi Roadies’in birçok tasarımcıyı ağırladığı tasarım pazarında lokal üreticileri keşfedebilirsiniz. Ayrıca illüstrasyon sanatçısı Uğur Acil’in etkinliğe özel tasarladığı yerleştirmeleri, Karga ve Thales’te görebilirsiniz.

Tüm program ve atölyelere katılımın ücretsiz olduğu ‘Semtine Has’ın son üç günlük programı şöyle:

 

28 Ekim Cuma

Biraz Yalnız Kalabilir Miyiz?: Birkan Nasuhoğlu / Thales

Biraz Yalnız Kalabilir Miyiz?: Can Güngör / Thales

Parti: Plaktan Cuma: C Fyah, Ras Memo / Stereogun

 

29 Ekim Cumartesi

Pop Up Konser: Canozan / Sürpriz Lokasyon

Biraz Yalnız Kalabilir Miyiz?: Samet Çiçek / Thales

Biraz Yalnız Kalabilir Miyiz?: Özgün Semerci / Thales

Biraz Yalnız Kalabilir Miyiz?: Paptircem / Thales

 

30 Ekim Pazar

Tasarım Pazarı: Roadies & Homies / Muhit

Tadım: Mezopotamya’dan Bugüne Lezzet Rotası / Karga

Parti: Yeniden Başlasın: Q-BRA, Akış Ka, Syntia, Anna Tholia, 71 cm canavar travesti Kiki ggNash / Karga

 

Tadım ve atölyelere katılım kişi sayısı ile sınırlı olduğundan @kendinehasonline Instagram hesabını takip etmekte fayda var!


ARŞİV