Kompile Karga’nın 7. albümü yayında

04 Temmuz 2017 - 13:56

Kadıköy’ün önemli müzik mekânlarından Karga’nın geleneksel toplama albüm serisi “Kompile Karga”, bu yıl da Canlıkarga konser serisinde gerçekleşen performanslardan bir seçki ile 28 Haziran tarihinde ücretsiz olarak indirmeye açıldı.

2016 yılında mekânda gerçekleşen 10 performanstan seçilen kayıtlar, canlı performansın öneminin altını bir kez daha çizerken, Kompile Karga serisi memleketin fark edilmeyen aktif müzik sahnesine dair önemli bir belge niteliği taşıyor. Asphodel, Tolerance Break, 90BPM, Come Again, Aga B, Medical Phalanx of Space, Housing Crash, Mosquito, Kes ve Uluru’nun birer performans kaydı yer alan albümde farklı türlerde şarkılar yer alıyor.

Karga kolonisi imece üretimi olan bu albümün yürütücü yapımcısı Tayfun Polat, “Dinleyiciler, her zamanki gibi Karga kolonisi imece üretimi olan Kompile Karga 7: Canlı albümünü farklı formatlarda ücretsiz olarak indirebiliyorlar. Bizleri bir hayli heyecanlandıran performanslar içeren albümümüzün memlekette ne denli iyi canlı performanslar icra edildiğinin fark edebilmesi için bir vesile olacağını düşünüyoruz” diyor.


ARŞİV