Kopuz’un Kadıköy konserleri

Kopuz Oda Orkestrası, Kadıköy'de iki konserle dinleyici karşısına çıkıyor

06 Aralık 2017 - 15:33

Müzisyen Prof. Fethi KOPUZ ve bir grup amatör müzisyenin elbirliği ile kurulmuş olan  Kopuz Oda Orkestrası, bu hafta Kadıköy’de iki ücretsiz konser verecek.

Türkiye'de çok sesli müziği sevdirmek için okullarda, üniversitelerde, davet edildikleri yerlerde konserler veren orkestranın ilk konseri Moda’da yapılacak. Muhittin Şekip Ensari yönetimindeki orkestra, Saint-Joseph Lisesi’nin kültür etkinliği olan halka açık ücretsiz konserler serisi ‘’Açık Akşam’’ kapsamında sahne alacak. 14 Aralık Perşembe akşamı saat 19:30’da yapılacak bu konserde solistler (keman) Gonca Çeliker Bilget, Gürkan Göksel, Gülfem Güler ve Buse Efsen yer alacak.

Kopuz Oda Orkestrası’nın diğer konserine de Barış Manço Kültür Merkezi ev sahipliği yapacak. 17 Aralık Cumartesi akşamı saat 19.30’daki bu ücretsiz konser,  Handel’in  “Sheba”’ üvertürü ile başlayacak. Daha sonra Vivaldi’nin 4 Keman için Konçertosu’nda solistler Gonca Çeliker Bilget, Gürkan Göksel, Buse Efsen sahne alacak. Orkestra konserin ikinci yarısında da Rossini’nin Nr.1 Sonat’ını seslendirilecek.


ARŞİV