Lansmanı Kadıköy'de yapacaklar

What Da Funk grubu ilk albümünün lansman konserini Kadıköy'de verecek

26 Aralık 2017 - 14:43

Funk, caz ve soul klasiklerini kendilerine has aranjmanlarla yorumlayan What Da Funk, ilk albümünü yaptı. ''WDF1'' adlı albüm için müzik dünyasının en önemli isimlerinden İrem Derici, Harun Kolçak, Gülçin Ergül, Ferman Akgül, Gökçe, İrfan Özata, Bedük, Simge Sağın, Buray, Can Gox biraraya gelerek eşsiz şarkıları grup ile beraber seslendirdi.

Grubun Arpej Müzik Yapım etiketiyle yayınlanan ilk stüdyo albümü ''WDF1'' için Kadıköy’de bir lansman gecesi yapılacak.  4 Ocak 2018 Perşembe akşamı saat 22:00’de Moda Kayıkhane’de gerçekleştirilecek albüm lansman konserinde, gruba, albüme destek veren sanatçılar da eşlik edecek.

2010 yılında müzisyen bir aileden gelen, babası ve kardeşi gibi saksafoncu olan, caz ve popüler müzik sahnesinin genç yeteneği Anıl Şallıel liderliğinde kurulan What Da Funk; her biri kendi enstrümanlarının önde gelen isimleri olan Batu Şallıel, Duygu Tarhan, Ebru Yeniyol, Koray Üsgelen, Tolga Şanlı, Deniz Beydili ve Cengiz Tural’dan oluşuyor. Grup, caz, funk ve soul tarzlarını harmanlayarak, sevilen efsane şarkıları ve grubun kendi bestelerini grup üyeleri tarafından yapılan kendilerine has düzenlemeleri ve düet yaptıkları ünlü vokaller ile yorumlarken dinleyicisini eğlenceli bir partiye götürüyor.


ARŞİV