Magazin muhabirleri belgesele konu oldu

Yönetmenliğini Kadıköylü fotoğrafçı ve belgeselci Altan Bal’ın yaptığı “Ünlü Var Mı?” belgeselinin galası Müze Gazhane’de yapıldı

10 Ocak 2023 - 16:24

Yapımcılığını, merkezi Yeldeğirmeni’nde bulunan mevzulab’ın üstlendiği, magazin gazetecilerini konu alan “Ünlü Var Mı?” belgeseli 11 Ocak’tan itibaren BluTV’de izleyiciyle buluşacak. Belgesel yayına girmeden önce, 9 Ocak Pazartesi akşamı Müze Gazhane’de bulunan Prof. Dr. Sevda Şener Sahnesi’nde galası yapıldı.

Galaya pek çok ünlünün yanı sıra, belgeselde işleri ve hayatları anlatılan magazin muhabirleri Tolga Arslan, Akif Yaman, Barış Ağıl ve Engin Can Dilek katıldı. Dört bölümlük belgeselin ilk iki bölümünün gösteriminin ardından alkışlarla sahneye çıkan yapımcı Sertaç Selvi, yönetmen Altan Bal ve magazin muhabirleri, çekimler yapılırken yaşadıklarını anlattı, izleyicilerin sorularını yanıtladı.

Bu sefer magazin muhabirlerinin kamera önünde olduğu ‘Ünlü Var Mı?’ belgeseli, magazin muhabirlerinin hiç bilmediğimiz, kamera arkasındaki hayatlarını ele alıyor. Belgesel 11 Ocak’tan itibaren BluTV’de yayında olacak.


ARŞİV