Müjdat Gezen hem güldürdü hem düşündürdü...

Kozyatağı Kültür Merkezi Gönül Ülkü-Gazanfer Özcan Sahnesi’nde sevenleriyle biraraya gelen Müjdat Gezen’i, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk de yalnız bırakmadı.

22 Şubat 2012 - 15:52

Usta tiyatrocu Müjdat Gezen, Kozyatağı Kültür Merkezi Gönül Ülkü-Gazanfer Özcan Sahnesi’nde sevenleri ile bir araya geldi. Kadıköy Belediyesi söyleşi etkinlikleri kapsamında 20 Şubat Pazartesi akşamı Müjdat Gezen’i Kadıköylülerle buluşturdu. Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk’ün de izlediği “Yüz Yüze Mizah” adlı buluşmada sevenleri Müjdat Gezen’in söyleşisine büyük ilgi gösterdi.

Katılımın yoğun olması nedeniyle, izleyicilerin merdivenlere taştığı  söyleşide usta sanatçı karşılaştığı sorunları kendine has mizahi üslubuyla dile getirdi. Günümüzde yaşanan olayların, sıkıntıların, fikir ayrılıkların geçmişle karşılaştırılmasının yapılmasını da isteyen Gezen: “Hakkımda açılan birçok davayı kazandım, fakat söz konusu Tayyip Erdoğan olunca kazandığım davayı kaybettim. Kişiler değişince mahkeme kararı da  değişiyor . Onu da anlamış oldum” dedi. 

Olayları mizahi bakışıyla yorumlayan Müjdat Gezen, sanat hayatı boyunca başından geçenleri kendine has cümleleriyle izleyicilerle paylaştı. Gezen, yaptığı söyleşi de hem güldürdü, hem de söyledikleriyle düşündürdü. Gecenin sonunda Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Müjdat Gezen’e çiçek vererek teşekkür etti.


ARŞİV