Moda hayvanları için şarkılar

Kadıköylü hayvansever müzisyenler Nilay Özkara ve Berk Bayri, ilk konserlerini Moda’nın sokak havanları yararına verecek.

12 Şubat 2018 - 13:13

Özkara (vokal) ve Bayri (gitar) yaklaşık 1 senedir devam eden prova sürecinin ardından ilk sahne deneyimlerini güzel bir amaçla buluşturuyor. Profesyonel yaşamlarının ve “hobi olarak” sürdürdükleri müziğin yanı sıra birer hayvansever olan ikili, hayatını sokak hayvanlarına adayan Modalı çok sevdikleri bir dostlarına; Mine Vural’a, nam-ı diğer Hayvan Hemşiresi’ne destek olmak için sahneye çıkıyor. Bu konuda farkındalığın artırılması — daha da önemlisi, gece boyunca katılımcıların yapacağı küçük ya da büyük bağışların toplanarak, veteriner kliniklerine olan borçların kapatılması ve Türkiye’nin dört bir yanında bu amaç için hayatını adayan insanlara ulaştırılması hedefleniyor. ‘’Kediler, Köpekler ve İnsanlar’’ başlıklı konserde, iİkili gece boyunca Birsen Tezer , Jehan Barbur ve Mehmet Güreli gibi şarkıcıların Türkçe sözlü şarkılarından oluşan bir repertuarı seslendirecek.

Hayvansever ikili,  ‘’Kediler, köpekler, kuşlar, kirpiler… ve hepsi. Ve tabi insanlar, binalar, ağaçlar, yollar ve arabalar. Bu gece; kar, kış demeden yorgun bedenine rağmen her gün poşetler dolusu mamayı sokak sokak dolaşarak dağıtan, adını bilmediğimiz kadın için. Ve, ismini duymadığımız, hayatını adayan onlarca insan için...’’ diyor.

Girişin ücretsiz olacağı, destek olmak isteyen herkese açık olan etkinlik, 22 Şubat Perşembe akşamı saat 21.00’e Passenger Cafe & Bistro’da yapılacak. (Caferağa Mah. Moda Cad. Halis Efendi Sok. 5/A, Barlar Sokağı civarı)


ARŞİV