Mustafa Ceceli Kadıköylüler için söyledi

‘Optimum Outlet ile Yıldızlar Anadolu Yakası’nda’ konserlerinin sıradaki konuğu olan Mustafa Ceceli, FB Matine 216’da verdiği konserle Kadıköylülere keyifli bir akşam yaşattı.

29 Mart 2011 - 13:57

Optimum Outlet Ana Sponsorluğunda gerçekleşen Mustafa Ceceli konserine hayranlarının ilgisi büyük oldu. Matine 216 adlı mekânda gerçekleşen konserde Ceceli’yi dinlemek için sanat ve televizyon dünyasından birçok ünlü isim de hazır bulundu.
Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katıldığı konserde birbiri ardına en sevilen şarkılarını seslendiren Mustafa Ceceli sevenlerini eğlencenin ve romantizmin doruklarına çıkardı.
Mustafa Ceceli’yi dinlemeye gelenler arasında bulunan ünlü şarkıcı Meyra konserin 2. yarısında sahneye çıkarak Mustafa Ceceli ile “Ağladın ya” isimli şarkısında düet yaptı.
Konserin ana sponsoru olan Optimum Outlet’in standını ziyaret eden izleyiciler ücretsiz sinema ve buz pateni bileti ile alışveriş merkezi içinde bulunan restaurant ve cafelerden ücretsiz yararlanma fırsatı yakalarken aynı zamanda bazı markalardan indirim çekleri kazandılar.


ARŞİV