Müziği uzmanlarından öğrenin

Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Hafta Sonu Akademik Müzik Kursları müziği profesyonellerden öğrenme imkânı sunuyor.

23 Şubat 2011 - 14:37

Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Hafta Sonu Akademik Müzik Kursları müziği profesyonellerden öğrenme imkânı sunuyor.
Cumartesi ve Pazar günleri 10:00-17:00 saatleri arasında toplam 28 saat(14 hafta) sürecek olan kurslar solfej destekli bireysel kurslar ve toplu kurslar olmak üzere iki bölüme ayrıldı. Solfej destekli bireysel kurslarda; piyano, gitar, keman, yan flüt, şan, bağlama dersleri verilirken, toplu kurslarda Türk Halk Müziği ile Türk Sanat Müziği Koro çalışmaları yapılacak. Kurslara katılmak isteyenler Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde bulunan MÜSEM kayıt bürosuna şahsen başvurabilir; 0216 345 05 11(161), 0532 201 38 48(Koordinatör) numaralarından ya da www:http://musem.marmara.edu.tr internet adresinden ulaşabilirler.
Bireysel ve toplu kurslar Marmara Üniversitesi akademisyenleri tarafından Atatürk Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Müzik Eğitimi Anabilim Dalı dersliklerinde verilecek. 8 yaş ve üzeri katılımcılara yönelik kursların solfej destekli bireysel kurslar bölümünde yaş ve seviye grupları göz önünde bulundurulacak. Toplu kurslarda önce ön kayıt alınacak, kesin kayıtlar daha sonra yapılacak. Ders işleme yöntemine kadar her adımın uzmanlar tarafından tamamen müzik eğitimi bilimine uygun şekilde hazırlandığı kurslar sonunda katılımcılara sertifika verilecek ve çalışmalar etkinlikler halinde topluma sunulacak.
Mustafa SÜRMELİ


ARŞİV