Müzik pazarı kuruldu

Özel koleksiyon plaklar, kasetler, CD’ler, DVD’ler… Müziğe, özellikle de nostaljiye tutkunsanız, Müzik Pazarı’na davetlisiniz.

15 Şubat 2017 - 16:18

Hammer Müzik organizasyonuyla Tepe Nautilus AVM’de kurulan ve 26 Şubat’a dek açık kalacak olan pazarda, imza günleri, afiş ve sanatçı sergileri, mini konser ve performanslar düzenleniyor. ‘Müzik Pazarı’nda her tarz müzikten binlerce ürünü bir arada bulup incelemek mümkün. Müzik tutkunlarının kolay kolay bulamadığı özel koleksiyonların sergileneceği organizasyonda, t-shirt ve aksesuarlar da olacak. Plaktan kasete, CD’den ses sistemlerine, tişörtten kitaba kadar birçok materyalin müzikseverlerle buluşacağı Müzik Pazarı’nda bu sene çeşitli sürprizler de olacak! Mesela; müzik dünyasının gizli kahramanlarının anlatıldığı Yoldan Çıkmış Simalar kitabının yazarı Murat Beşer ve çizeri Aptulika 19 Şubat günü saat 15.00’dte birlikte söyleşiyor ve imza veriyorlar!

Müzik Pazarı’nın ilki, 2015’te garajistanbul’da düzenlenmişti. Geçen yıl ise yine Nautilus’ta  ikincisi düzenlenen Müzik Pazarı müzikseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı.


ARŞİV