Nihavend bayanlar büyüledi

Kadıköy Nihavent Bayanlar Türk Müziği Topluluğu “Yeniyıl Konseri”ni, Kadıköy Evlendirme Salonu sahnesinde verdi. Şefliğini ve solistliğini Türk Müziği Devlet Sanatçısı Recep Alper Çevirel’in...

02 Şubat 2011 - 15:51

Kadıköy Nihavent Bayanlar Türk Müziği Topluluğu “Yeniyıl Konseri”ni, Kadıköy Evlendirme Salonu sahnesinde verdi. Şefliğini ve solistliğini Türk Müziği Devlet Sanatçısı Recep Alper Çevirel’in yaptığı topluluk, gelen misafirlere musikimizin eşsiz nağmelerinden oluşan bir repertuvar sundular.
Nihavent Bayanlar Türk Müziği Korosu, sadece bayanlardan oluşan ve yeni yeni kurulma aşamasında olan bir topluluk olup, koroya kayıtlar bütün bir yıl boyunca devam edecek. Türk Sanat Müziği’ne müziğe yürekten gönül veren ve bağlanan hanımefendileri bünyesine katmayı hedefleyen koro her cumartesi saat 16:30-18:30 arasında Kadıköy eski Salı Pazarı yanında bulunan Kadıköy Belediyesi Gönüllüler Merkezi’nde çalışmalarını sürdürüyor. Koro şefi ve topluluk hakkında detaylı bilgiyi, facebook sayfasındaki Recep Alper Çevirel fan clup sayfasından ve 0532 783 71 36–0535 523 66 67 telefon ile ya da e-mail:[email protected] internet adresinden alabilirler.
 


ARŞİV