Üniversitede müzik odası

İstanbul’da 3 farklı üniversitede ses kayıt odası kurulacak

20 Şubat 2019 - 13:17

Vodafone’un gençlik markası Vodafone FreeZone, hayalinde müzik olan ve sesini geniş kitlelere duyurmak isteyen genç yeteneklere destek olmaya devam ediyor. Türkiye’nin yeni genç sesini belirlemek üzere bu yıl ikincisini gerçekleştireceği “Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması”na başvurmak isteyen üniversiteliler için “Son Ses Kayıt Odası” kuracak. Öğrenciler, İstanbul’da 3 farklı üniversitede kurulacak bu odaları kullanarak kendi videolarını kaydedecek ve Acunn.com/FreezoneSonSes üzerinden bu videoları yükleyip yarışmaya başvurabilecek.

“Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması”na özel olarak kurulacak Son Ses Kayıt Odası, 13-15 Şubat’ta İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi’nde, 18-20 Şubat’ta Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Yerleşkesi’nde hizmet verdi. Oda, 25-27 Şubat tarihlerinde ise Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi’nde üniversitelilerin kullanımına açık olacak.

Final Mayıs’ta

“Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması”na bu yıl da sadece online ortamdan başvuru yapılacak. Ön eleme sonrası belirlenen 30 genç ses, FreeZone Stüdyo’da koçluk alacak ve performanslarını sergileyecek. Her biri 15 kişiden oluşan 2 ayrı jüri takımına ayrılacak olan bu gençlerin koçluk, tanışma ve performans videoları hem sosyal medyada  yayınlanacak. Performanslar için halk oylaması ve jüri özel puanı ile eleme yapılmasının ardından toplam 10 finalist belirlenecek. Mayıs ayında yapılacak büyük finalde halk oylaması ile Türkiye’nin yeni genç sesi seçilecek.


ARŞİV