Nâzım Akademi'den Atölyeler

Edebiyat, Müzik, Sinema ve Sosyal Bilimler dallarında üçüncü eğitim yılını sürdüren Nâzım Hikmet Akademisi...

02 Kasım 2011 - 09:24

Edebiyat, Müzik, Sinema ve Sosyal Bilimler dallarında üçüncü eğitim yılını sürdüren Nâzım Hikmet Akademisi (NHA), özgün eğitim yöntemlerini ve biriktirdiği deneyimi dostlarıyla paylaşmak için “Akademi’den Atölyeler” başlığı altında bir dizi yeni çalışma başlatıyor. Akademi öğretim üyeleri tarafından yürütülecek atölye çalışmalarının, ilgili oldukları konularda birlikte öğrenmek, düşünmek, derinleşmek ve üretmek isteyen Akademi dostları için bir buluşma noktası olması amaçlanıyor.

İşte önümüzdeki dönem başlayacak atölyelerden bazıları:
-Sözlü Tarih Atölyesi: E.Zeynep Güler ve Leyla Şimşek-Rathke’nin birlikte eğitmenlik yapacakları atölye, 4 Aralık Pazar günü saat 11.00’de başlıyor. Sözlü tarih atölyesinin amacı akademik disiplinler içinde olan ve olmayan, sosyal tarihe merak duyan kişilere sosyal bilimlerde niteliksel yöntemi ve sözlü tarih çalışmalarını tanıtmak.
-Erdem Karakaş Şan Atölyesi: 14 Kasım Pazartesi saat 19.30’da başlayacak atölye,  kişisel ses eğitimini ve repertuar çalışmalarını içeriyor.
-Çocuk Korosu: NHA Çocuk Korosu'nun çalışmaları, çocuklara temel müzik bilgisini kazandırmanın yanı sıra birlikte söylemeyi, birlikte eğlenmeyi sağlamak, hem bireysel hem de kolektif hayal güçlerini geliştirmek yönünde hazırlandı. Çocuk korosuna 8-15 yaş arası çocuklar katılabiliyor.
Kadıköy Nâzım Hikmet Akademisi atölyeleri için ayrıntılı bilgiye www.nazimhikmetakademisi.org adresinden veya 0216 418 53 51 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
 
 

ARŞİV