Nâzım Hikmet Akademisi ile dayanışma konseri

Nâzım Hikmet Akademisi'nin üçüncü eğitim yılına başlarken düzenlediği dayanışma konserinde Müzik Bölümü öğretim görevlileri ve öğrencileri aynı sahnede buluşuyor.

14 Eylül 2011 - 10:02

Entelektüel üretimin bencillik ve tahrip edici bir rekabetle birlikte anılır olduğu günümüzde dayanışmayı, paylaşımı esas alan kolektif bir eğitim, düşün ve üretim alanı oluşturmayı hedefleyen Nâzım Hikmet Akademisi öğretim görevlileri ve öğrencileri akademilerinin olanaklarını artırmak amacıyla bir dayanışma konseri düzenliyorlar.
NHA Müzik Bölümü öğretim görevlileri Ayşe Tütüncü-Hüseyin Alpaslan, Derya Türkan-Erkan Oğur, Emin İgüs- Eylem Pelit, Erdal Erzincan Mercan Erzincan, Murat Opus-Şevket Akıncı, Şebnem Ünal-Ufuk Karakoç-Nimet Çakıcı ve şan ve enstrüman öğrencilerinden oluşan NHA Öğrenci Topluluğu'nun sahne alacağı konsere, çalışmalarını NHA bünyesinde devam ettiren Nâzım Kumpanya da şarkılarıyla destek oluyor.
Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda 17 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de başlayacak olan konserin davetiyeleri Kadıköy Bahariye’deki Nâzım Hikmet Akademisi ve Nâzım Hikmet Kültür merkezi’nden temin edilebilir.
Tel: 418 53 51 veya 414 22 39


ARŞİV