O Ses Türkiye'den Gönüllü konserine…

Kadıköy Belediyesi Müzik Gönüllüleri ev sahipliğinde düzenlenen “Anılar ve Müzik” programının konuğu olan “O Ses Türkiye” programı finalisti Altuğ Tuncel, Caddebostan Kültür Merkezi’nde konser verdi

19 Mayıs 2016 - 14:59
Antalya’dan yarışmaya katılan ve kısa sürede müzik dünyasında tanınan Altuğ Tuncel, müzik yaşamını ve yarışmada yaşadıklarının yanısıra gelecek ile ilgili hedeflerini de izleyiciler ile paylaştı. Best Model yarışmasında aldığı derece ile manken olarak da çalışmalarını sürdüren sanatçı bazı dizilerde de oyuncu olarak yer almış. Ünlü sanatçı Kayahan’a olan hayranlığını dile getiren, 26 yaşında ve iki üniversite mezunu (Hukuk & İşletme Fakültesi) olan yetenekli sanatçı, yaşamını müzisyen olarak devam ettirmek istediğini ifade etti.
Tuncel’i yarışmaya hazırlayan ünlü sanatçı Atilla Yelken de gecede yaptığı konuşmada; “Altuğ Tuncel sesi ve yorumu ile geleceğin genç jenerasyonun sevdiği sanatçılar arasında yer alacaktır. İstediği sürece ona destek olmaya devam edeceğim” dedi.
Programın Yapım ve yönetimini gerçekleştiren; Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Nesibe Müsevitoğlu konser sonunda Altuğ Tuncel’e konser için teşekkür plaket ve çiçeğini verirken, ileriki tarihlerde tekrar bir konser sözü aldı.

ARŞİV