Çocuk Sanat Merkezi'nden Yılsonu Gösterisi

Kadıköy Belediyesinin ücretsiz sanat eğitimi verdiği Çocuk Sanat Merkezi’nin yılsonu gösterisinde çocukların performansı izleyiciden tam not aldı

23 Haziran 2016 - 16:20
Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi’nin yılsonu gösterisi Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Sanat Merkezi’nde eğitim alan öğrencilerin, ailelerin, Kadıköylülerin ve Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun katıldığı gece Çocuk Sanat Merkezi Orkestrası’nın resitali ile başladı.
3 bin 500 öğrencinin resim, bale, drama, dans dallarında eğitim aldığı Çocuk Sanat Merkezi yılsonu gösterisinde hem çalgı topluluklarının hem de dans/bale ve drama gruplarının gösterileri büyük beğeni topladı.

20 BİN ÇOCUĞA SANAT EĞİTİMİ
2007 yılında Kadıköylü çocukların sanat eğitimine destek vermek için açılan Çocuk Sanat Merkezi’nden bugüne kadar 20 bin çocuk ücretsiz yararlandı.
Merkezde müzik ve dans bölümünde eğitim alan öğrenciler iki yıl eğitim alarak mezun olurken drama, resim, ritmik oyun ve erken yaş müzik eğitimi bölümleri ise bir yıl sürüyor.
Her yıl Haziran ayının ikinci haftasında öğrenciler Caddebostan Kültür Merkezi’nde düzenlenen geleneksel yılsonu etkinliğiyle dönemi kapatıyor.
Proje Koordinatörü F. Yeşim Altınay ve merkez sorumlusu Halit Süha Çelikkıran’ın olduğu Çocuk Sanat Merkezi’nin eğitimci kadrosu ise şöyle:  Keman eğitmenleri Nazlı Başak, Melmet Bilget, Ali Can Arda, Samet Özüuygun, Orkestrasyonları yapan Oğuzhan Atar, Gitar eğitmeni Can Tavukçular, Vurmalı çalgılar eğitmeni Cem Utku, Koro eğitmeni Gülhan Yaman Perçiner, Çello eğitmeni İpek Açan, Klarnet eğitmeni Kağan Akbulut, Bağlama eğitmeni Bülent Yılmaz, Dans/Bale eğitmenleri Ayşegül Tansu, Irmak İnanlı, Umut Atkın, Ilgın İmamoğulları, Ayhan İnanlı, Serkan Polat, Drama eğitmenleri Çilem Aydın, Serap Özcan ve Merve İmamoğulları ile Resim öğretmenleri Duygu Güler ve Ali Yılmaz.

 

ARŞİV