Çocuklar Barış Manço oldu!

Özel Alev Anaokulu öğrencisi minikler, Ayın Ünlüsü etkinliği kapsamında Barış Manço’yu andı.

16 Mart 2012 - 10:42

Özel ALEV Anaokulu’nun 8 yıldır her ay birçok ünlüyü konuk ettiği “Ayın Ünlüsü” etkinliğinin Mart ünlüsü yıllar önce kaybettiğimiz sevilen müzisyen Barış Manço oldu. Ay sonuna kadar sanatçının anılacağı etkinliğin ilk partisinde öğrenciler, Barış Manço kostümleri giyerek, takılar taktı. Sanatçıya benzemek için saçlarını ortadan ikiye ayıran miniklere öğretmenler de Manço bıyığı çizdi.

Çocuklara olan sevgisiyle de bilinen Manço için düzenlenen program kapsamında; ilk olarak, sanatçının müze haline getirilen Moda’daki evi ziyaret edildi ve sonrasında Barış Manço partisi gerçekleştirildi.

Seçilen sanatçının özelliklerine göre çalışmaların planlandığı etkinlikte; genel olarak Manço’nun müziği, kıyafetleri, saçları, ilginç takıları incelendi. Düzenlenen Barış Manço partisinde her çocuk Manço kostümleri giyip takılar taktı, sanatçıya benzemek için saçlarını ortadan ikiye ayıran miniklere öğretmenler de Manço bıyığı çizdi. Çocukların çok sevdiği “Arkadaşım Eşek”, “Ayı”, “Domates, Biber, Patlıcan” şarkılarının dinlendiği etkinlikte, ALEV’li minikler, “Arkadaşım Eşek” şarkısını gurupça seslendirerek etkinliği sonlandıracak.


ARŞİV