Opus Amadeus arşivini açıyor

10. yılını kutlayan Opus Amadeus Oda Müziği Festivali, bu vesileyle arşivlerini ilk defa açıyor

27 Ocak 2021 - 13:13

Opus Amadeus Oda Müziği Festivali 10. yılını “Türkiye’nin Dört Köşesi Oda Müziği Neşesi” sloganıyla kutluyor. Festival bu vesileyle arşivlerini ilk defa açıyor ve seneler boyunca oluşturduğu konser kayıtlarını müzikseverlerle buluşturuyor. 

20 Ocak'ta yayınlanmaya başlayan ve 30 Mayıs'a kadar devam edecek “Best of Opus Amadeus Arşiv Konserleri Serisi” Dünya Müzikle Mutluyken - Dünya Müzikle Nefes Alırken - Dünya Müzikle Biraradayken - Dünya Müzikle Hayal Kurarken - Dünya Müzikle Kucaklaşırken ve Alev Alev Piazzolla program başlıklarıyla, festival konserleri seçkilerden oluşuyor.

Arşiv konserler serisinin ilki olan “Dünya Müzikle Mutluyken” programında Trio Passacaglia (Macaristan), 4 Times Baroque (Almanya), Ars Trio (İtalya), Trio Vivo (Türkiye) ve Musica Amphion ile Pieter Jan Belder (Hollanda) Ortaçağ'dan Romantikler'e uzanan  birbirinden güzel oda müziği eserleri yorumlandı. 

Artisan Organizasyon yapımı olan ve sanat yönetmenliğini Mehmet Mestçi’nin yaptığı "Best of Opus Amadeus Arşiv Konserleri Serisi" hakkında detaylar opusamadeus.com adresinden,bbiletler biletix.com’dan temin edilebilir.


ARŞİV