PANDALARIN HİKAYESİ'ni oyun atölyesi'nden dinleyin

oyun atölyesi, yeni sezonda bir yeni, iki eski oyunla perdelerini açmaya hazırlanıyor.

06 Eylül 2012 - 16:09
oyun atölyesi, yeni sezonda bir yeni, iki eski oyunla perdelerini açmaya hazırlanıyor. Provalarına başlanan “Pandaların Hikâyesi”, uçlarda yaşayan bir kadın ve bir adamın aşk hikâyesini anlatıyor.
 
Kadıköy’ün en önemli tiyatrolarından oyun atölyesi, bu sezonun ilk oyunu olan “Frankfurt’ta Kız Arkadaşı Olan Bir Saksafoncu Tarafından Anlatılan Pandaların Hikâyesi”nin provalarına 16 Ağustos’ta başladı. Oyunları otuzdan fazla ülkede yayınlanmış ve oynanmış olan Matei Visniec, oyunda uçlarda yaşayan bir kadın ve bir adamın aşk hikâyesini anlatıyor.
Omid Darvishi’nin çevirisini yaptığı oyunda Ebru Özkan ve Caner Cindoruk rol alıyor. Yönetmenliğini Kemal Aydoğan’ın yapacağı oyunun sahne tasarımını Bengi Günay, müziklerini Tolga Çebi, ışık tasarımını İrfan Varlı yapacak. 
4 Ekim’de premier yapacak olan “Pandaların Hikâyesi”nin biletleri Eylül’de satışa sunulacak.
 
ANTONİUS VE KLEOPATRA YENİ SEZONDA DA DEVAM EDİYOR
oyun atölyesi’nin 2011-2012 sezonunda ve “London 2012 Cultural Olympiad”ın bünyesinde yer alan ve “Shakespeare’s Globe’s 2012 International Shakespeare Festival”in davetlisi olarak Mayıs ayında Londra’da sahnelediği “Antonius ve Kleopatra” bu sezonda yine oyun atölyesi’nde seyirciyle buluşacak.
Kemal Aydoğan’ın yönettiği oyunun sahne tasarımını Bengi Günay, müziğini Tolga Çebi, ışık tasarımını İrfan Varlı yapıyor.
Haluk Bilginer Antonius; Zerrin Tekindor ise Kleopatra rolüyle yine seyirci karşısında olacak.
 
TESTOSTERON: 5. YIL; 250. OYUN
oyun atölyesi’nde 2008-2009 sezonundan bu yana sahnelenen ve büyük beğeni toplayan “Testosteron” bu sezon da devam ediyor.
Andrzej Saramonowicz'in yazdığı Testosteron oyununun çevirisini Neşe Taluy Yüce yaptı. Kemal Aydoğan’ın yönettiği oyunun rollerini Metin Coşkun, Onur Ünsal, Emre Karayel, Mert Fırat, Timur Acar, İnan Ulaş Torun  ve Tuna Kirli paylaşıyorlar.
Her sezon olduğu gibi bu sezon da oyun atölyesi konuk tiyatroları ve müzik gruplarını salonunda ağırlamaya devam edecek.

ARŞİV