'Parçalı Gerçeklik' Sergisi için son başvuru 1 Şubat

‘Parçalı Gerçeklik’ sergisi, genç sanatçıların eserlerini bekliyor

22 Ocak 2024 - 14:00

Türkiye Öğrenci Senatosu tarafından 20-21 Nisan 2024 tarihleri arasında Kadıköy Gençlik ve Sanat Merkezi’nde ‘Parçalı Gerçeklik’ sergisi düzenlenecek. Sergide genç sanatçılar, çeşitli özgün eserlerini paylaşma şansına sahip olacaklar. Katılım lise ve üniversite öğrencilerine açık. Son başvuru tarihi ise 1 Şubat 2024.

‘Parçalı Gerçekli’ Sanat Sergisi’ne resim, fotoğraf, heykel ve benzeri alanlarda katılım sağlanabiliyor. Eserlerini paylaşmak isteyen öğrencilerin 1 Şubat 2024 tarihine kadar www.ogrencisenatosu.org sitesinde yer alan ön kayıt formu doldurmaları gerekiyor. Kayıt formunda kişisel bilgilerin yanı sıra, katılım gösterilmek istenen alanın da belirtilmesi gerekiyor.

TÜRKİYE ÖĞRENCİ SENATOSU

Türkiye Öğrenci Senatosu, öğrencileri ulusal ve uluslararası anlamda temsil etmeyi, onların haklarını savunmayı, eğitimin sorunlarını tespit ederek bu sorunlara çözümler üretmeyi, öğrencileri geliştirecek eğitim-araştırma, bilim-teknoloji, kültür-sanat, insan hakları, gençlik-spor vb. alanlarda çeşitli etkinlikler ve faaliyetler düzenleyerek öğrencilerin sesi olmayı amaçlayan bir oluşum. 2018 yılından bu yana faaliyet gösteren Türkiye Öğrenci Senatosu kapsamında eğitim seminerleri, münazara turnuvaları, sanat sergileri, gençlik çalıştayları ve söyleşiler gibi pek çok etkinlik düzenleniyor.


ARŞİV