Pop-Up Kadıköy yeniden!

Kadıköylü sanatçı ve tasarımcıların çalışmaları, Pop-up Kadıköy’ün Tasarım Pazarı, bu sefer Yeldeğirmeni’nde ortaya çıkıyor.

05 Haziran 2015 - 10:53
Kadıköylü sanatçı ve tasarımcıların çalışmaları, Pop-up Kadıköy’ün Tasarım Pazarı, bu sefer Yeldeğirmeni’nde ortaya çıkıyor.  Kadıköylü yerel üreticilerin birbiriyle tanışmasını, sosyalleşmesini ve dayanışmasını sağlama amacıyla kurulan Pop-Up Kadıköy’ün Tasarım Pazarı, 06 Haziran 2015 Cumartesi günü, tasarımcıları, sivil örgütleri ve lezzetli yemeklerle Hush Hostel Lounge’da olacak. Her seferinde farklı bir mekânda ortaya çıkan Pop-Up Kadıköy’ün Tasarım Pazarı’ında, beş tanesi yeni katılımcıdan oluşan toplam 16 tasarımcı, 1 sivil örgüt, 2 yemek standı yer alacak.
Tasarım Pazarı’nda, sivil örgütlerin yer aldığı “Sivil Örgüt Köşesi”nde geçtiğimiz etkinlikte büyük ilgi gören Özgür Kazova konuğumuz olacak. El yapımı çikolataları ve vegan lezzetlerin olacağı etkinlikte takıdan t-shirte, seramikten deftere pek çok farklı ürün çeşidi bir arada olacak. Adres: Rasimpaşa Mah. İskele Sok. 29/A Yeldeğirmeni /
0536 323 37 57 



ARŞİV