Popüler müzik festivali

‘Türkiye’nin ilk ve tek popüler müzik ve kültür festivali’ olarak tanımlanan fizy İstanbul Müzik Haftası, 5-9 Kasım’da müzikseverlerle buluşuyor

22 Ekim 2019 - 12:46

İlki 2018 yılında gerçekleşen ve 200 bini aşkın müzikseveri birbirinden eğlenceli konser ve etkinliklerle buluşturan fizy İstanbul Müzik Haftası, bu yıl da Türkiye’nin en sevilen sanatçılarını ağırlıyor. 5-9 Kasım 2019 tarihleri arasında yapılacak ve Türkiye’nin dijital müzik platformu fizy’nin ana sponsorluğunda gerçekleşecek konserler serisinde Türkiye’nin en beğenilen sanatçıları sahne alacak. 5 gün sürecek festival boyunca; pop, rock, rap ve hip-hop müziğin en çok takip edilen isimleri seyirciyle buluşacak.  fizy İstanbul Müzik Haftası’nda sahne alacağı kesinleşen sanatçılar: Alaturka Mavzer, Anıl Piyancı, Ayben, Baneva, Ceza, Dolu Kadehi Ters Tut, Eda Baba, Ekin Beril, Feridun Düzağaç, Gaye Su Akyol, Gazapizm, Gökcan Sanlıman, Gökhan Türkmen, Haluk Levent, Kalben, Kamufle, Kenan Doğulu, Manga, Moğollar, Nikki Wild, Norm Ender, Nova Norda, Ozbi ft Gülce Duru, Önder Şahin & Sayedar, Pentagram, Pilli Bebek, Sena Şener, Sansar Salvo, Shantel, Şehinşah, Teoman.

Festival; Atlantis Yapım ve Sm Production organizasyonuyla Volkswagen Arena, Kadıköy Sahne, Moda Kayıkhane, IF Beşiktaş, Moda Kayıkhane gibi mekânlarla, şehrin farklı noktalarına yayılacak. Gaye Su Akyol, 7 Kasım Perşembe akşamı Moda Kayıkhane’de sahne alacak. 9 Kasım Cumartesi akşamı ise KadıköySahne’de Dj Hakan Küfündür & Dj Özge Tığlı ile “90'lar Türkçe Pop Parti” yapılacak.

https://www.biletix.com/etkinlik-grup/217104589/ISTANBUL/tr


ARŞİV