Positively Different Kısa Film Festivali Kadıköy’de

Yunanistan menşeili Positively Different Kısa Film Festivali / Positively Different Short Film Festival 19 Mart’ta Kadıköy Sineması’nda gerçekleştirilecek

17 Mart 2023 - 11:39

istos film & istos yayın ve Başka Sinema işbirliği ile hazırlanan festival bu yıl Atina, Belgrad, Dakar, Nicosia, Sofya ve Zagreb dışında İstanbul seyircisiyle de buluşacak.

PDSFF küratör ekibi tarafından 17 ülkeden gelen toplam 38 film 7 farklı kategoriye ayrılacak. Tarihsel ve eleştirel açıdan “kesişimsellik” kavramını ele alan festival seçkisinde beden, alan, sınırlar sorgulanırken ilişkiler, topluluklar ve günlük hayat gibi, insanların oluşturduğu gerçeklikler de irdelenecek.

Festivalin finalistleri bu sene 4 ödül için yarışacak; Jüri Ödülü, Seyirci Ödülü, En İyi Yunanistan Yapımı, Kürasyon Ekibi Ödülü. Kazanan filmlerden oluşan bu seçki ise diğer şehirlerle aynı anda, 19 Mart günü saat 21.30’da Kadıköy Sineması’nda seyircilerle buluşacak.

Sadece tek bir gün gerçekleşecek bu uluslararası festival etkinliği için biletlerinizi biletinial internet adresinden alabilirsiniz.


ARŞİV