Rasimpaşa'da yaz eğlenceli geçiyor

Rasimpaşa Gönüllü Evi, çocuklar için müziğin, dansın, yoganın içinde yer aldığı “Her yer çocuk yaz etkinlikleri” düzenliyor

25 Ağustos 2022 - 09:58

Kadıköy Belediyesi Rasimpaşa Gönüllü Evi,  “Oyun da barış da hakkımız!” sloganı ile “Her yer çocuk yaz etkinlikleri” düzenliyor. Gönüllü eğitmenler, Rasimpaşa Gönüllü Evi'nde 7 ile 12 yaş arasındaki çocuklara müzik, dans, resim, yoga, satranç, ritim, yaratıcı oyunlar atölyelerini veriyor. Hafta içi çarşamba, perşembe, cuma günü 11.00 ile 14.00 saatleri arasındaki yaz etkinlikleri, 2 Eylül'e kadar sürecek.

Rasimpaşa Gönüllü Evi'nde gerçekleşen etkinliklere katıldık, çocukların neşesine ortak olduk.  

“ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZ”

Rasimpaşa Gönüllü Evi Başkanı Süleyman Benli, “Çocuklarımızla güzel bir dönem geçirmek istiyoruz. Dramadan dansa, yogaya birçok atölye var. Çocuklarımız bizim geleceğimiz.” dedi.  

Esra Şener yürütücülüğünde çemberin etrafında bir araya gelen çocuklar, oyunlar eşliğinde birbirini tanıdı, atölye kurallarını birlikte yazdı. Gizem Deniz ile masal atölyesinde Minik Fil Filo'nun hikayesini dinledi, Semra Sikira ile fizik macerası atölyesinde basınç, ışığın kırılması, gökyüzü neden mavi konusunu deneylerle eğlenceli bir şekilde öğrenmeye çalıştı.  

“ATÖLYE KURALLARINI YAZDIK”

Atölyelere katılan Ercan Demirkal, “Arkadaşlarımızla tanıştık. Güzel bir gün geçirdim. Atölye kurallarını birlikte oluşturduk. Kuralları yazarken çok eğlendik. Okullar açılana kadar gelmeyi düşünüyorum.” dedi.

Yaz atölyeleri hakkında bilgi almak ve atölyelere kayıt yaptırmak isteyenler, (0541) 886 25 76 numaralı telefonu arayabilir. 

 


ARŞİV