Sahne yine öğretmenlerin

Tiyatro sevdalısı eğitimcilerden oluşan Öğretmenler Tiyatro Grubu, yeni oyunuyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

23 Mayıs 2018 - 15:43

2003 yılında Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ‘bir tiyatro topluluğu oluşturulacağına’ dair yaptığı duyuru sonucunda bir araya gelen ekip, aradan geçen 15 yılda 7 oyun sahneledi. Ekibin 8. Oyunu ise Türk tiyatrosunun efsane eseri ‘Lüküs Hayat’ olacak.  Birçok dizi ve filmde rol alan, şu anda da "Avlu" dizisinde "Deli Dudu" karakterine hayat veren, oyuncu ve yönetmen Ümmühan Putgül’ün eğitmenliğinde çalışmalarını sürdüren ekip, 19 kişilik oyuncu ve 3 kişilik müzisyen kadrosuyla, Ekrem Reşit Rey’in bu unutulmaz  müzikalini sahneye taşıyacak.

İki senedir Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nin desteğiyle provalarını orada yapan tiyatrocu öğretmenler, oyunu da burada seyirciyle buluşturacak. 4 Haziran Pazartesi akşamı saat 21.15’te sahnelenecek olan oyunun biletleri 10 TL olacak. Ekip, 29 Mayıs Salı akşamı da aynı oyunu Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak sahneleyecekler.

www.ogretmenlertiyatrosu.com


ARŞİV