Sanat buluşması

Kadıköy Belediyesi Merdivenköy Gönüllüleri geçtiğimiz haftalarda engelli-engelsiz birçok öğrenciyi sanatla buluşturdu.

02 Şubat 2011 - 15:43

 Kadıköy Belediyesi Merdivenköy Gönüllüleri geçtiğimiz haftalarda engelli-engelsiz birçok öğrenciyi sanatla buluşturdu.


Kadıköy Belediyesi Merdivenköy Gönüllüleri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında geçtiğimiz hafta, “Kadıköy” konulu bir sanat etkinliğine ev sahipliği yaptı. Kadıköy’de engelli ve engelsiz öğrencilerin eğitim gördüğü okullar, Kadıköy Kaymakamlığı’nın ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de desteğiyle biraraya gelerek, özel bir etkinliğe imza attı.
Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen etkinlik, “Kadıköy’den Panoramik Esintiler”, “Kadıköy’den Portreler ve Manzaralar”, “Exlibrislerle Geçmişten Bugüne ve Hayalimdeki Kadıköy”, “Süreyya Operasından Kesitler” ve “Ezgilerle Kadıköy” olarak 5 projede toplandı. Kokteylin ardından öğrenciler tarafından hazırlanan ürünlerin yer aldığı serginin açılışı yapıldı. Sergideki resimler büyük ilgi gördü. Açılıştan sonra konser verdi. “Kadıköy” adlı konserde öğrenciler, başarılı bir performans gösterdi.
Etkinliğe; Hamit İbrahimiye Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi, Gazi Üniversitesi Engelli Bireyler İçin Görsel Sanatlar Eğitimi ve Uygulama Araştırma Merkezi, Kadıköy Gönüllüleri, Dost Eller İşitme Engelliler Okulu, Kadıköy Anadolu Lisesi, Zühtüpaşa İlköğretim Okulu ile Kadıköy Avni Akyol Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencileri katıldı.


Büşra DURGUN


ARŞİV