Sarayda konserler

“Turkcell Platinum İstanbul Night Flight” konserleri 25 Mayıs - 29 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

15 Mayıs 2019 - 13:15

Turkcell Platinum’un ana sponsorluğunda, Events Across Turkey organizasyonuyla düzenlenecek olan konserler serisi Topkapı Sarayı’nın birinci avlusunda bulunan ve Türkiye’nin ilk müzesi olarak bilinen, ülkemizin en önemli tarihi yerlerinden biri olan Aya İrini’de yapılacak. Klasik müzikseverler, düzenlenecek konserler serisinde dünyanın önde gelen sanatçılarının eserlerini tarihi atmosferde dinleme şansı bulacaklar.

David Helfgott, Karsu, Sarah Chang, Ye-Eun Choi & Dmitry Shishkin, Olga Scheps, Fazıl Say, Berlin Staatskapelle String Quartet ve bu sene An Epic Symphony § Sertab Erener konserleri olacak. 29 Ekim gecesi gerçekleşecek An Epic Symphony § Sertab Erener konserinin birinci bölümünde ise Nejat İşler’in ilk kez Night Flight Symphony Orchestra’sı eşliğinde sergileyeceği performansı dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Ayrıca “Bahçede Kim Var?” konseptiyle Batu Mutlugil, Tuncer Tunceli, Deniz Tuzcuoğlu, Bilge Kösebalaban, Göksenin, Doğan Duru ve daha birçok isim ile Aya İrini’nin bahçesinde mini konserler sunacak.


ARŞİV