Şehrin esaretinden resimlerle kaçmak…

Resim eğitmeni Günsu Saraçoğlu, ‘Şehrin Esaretinden Kaçarken’ adını verdiği ilk kişisel sergisini Kozyatağı Kültür Merkezi’nde açıyor.

15 Ocak 2014 - 14:16

Tomurcuk Vakfı Sanat Danışmanı ve resim eğitmeni Günsu Saraçoğlu; “Şehrin Esaretinden Kaçarken” isimli kişisel resim sergisi ile 20-26 Ocak tarihleri arasında Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluşuyor.

Daha önce katıldığı pek çok karma sergi ve çocuklar için projelerle adını duyuran Günsu Saraçoğlu’nun bu ilk kişisel sergisi, suluboya ve akrilik teknik ile hazırladığı eserlerinden oluşuyor.
Sanatçı, hızla gelişen şehir hayatının günlük hayatlarımıza yansıyan olumsuz etkilerinden sıyrılıp, kendi ile baş başa kalabildiğini ifade ettiği resim alanında ürettiği eserlerini sanatseverlerin beğenisine sunacak. Sergi kapsamında, sanatçının sanat danışmanlığı ve resim eğitmenliği görevini yürütmekte olduğu, zihinsel engelli çocuklara destek veren Tomurcuk Vakfı Gençlerinin iş atölyelerinde ürettikleri ürünler sosyal sorumluluk projesi olarak satışa sunulacak. Yaklaşık 35 eserin yer aldığı sergi; 20 Ocak 2014 Pazartesi günü saat 18.00’de bir kokteyl ile açılacak. Sergiyi, 26 Ocak 2014 Pazar günü akşamına kadar Kozyatağı Kültür Merkezi Sanat Galerisi A Salonu’nda izlemek mümkün.

ARŞİV