Sevgililere konserler…

14 Şubat Sevgililer Günü vesilesiyle Kadıköy’de yapılacak konserlerden bazılarını sizler için derledik;

08 Şubat 2017 - 15:50

  • Candaş Orkestrası, Sevgililer Günü'nde popüler opera aryalarından sımsıcak Napolitenlere, unutulmaz müzikaller ve film müziklerinden tutku dolu Latin şarkılar ve Türkçe eserlere kadar uzanan bir repertuvarla dinleyicilerine merhaba diyor. (14 Şubat/20:00/Caddebostan Kültür Merkezi)
  • Aşka Adanmış Şarkılar konserinde, Şems Trio sahne alacak, konuk sanatçı da Gizem Coşkun olacak. Konser ücretsiz. (14 Şubat/20.00/Kozyatağı Kültür Merkezi)
  • Brahms Aşk Şarkıları: İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin Aydın Gün'e Saygı Konser Dizisi sürüyor. Brahms'ın şan ve dört el piyano için Ländler tarzında bestelediği aşk şarkılarından oluşan valsler, Sevgililer Günü'ne özel olarak seyircilerle buluşacak. Anlatıcının Şebnem Ünal olacağı konserde Aslıhan Korkmaz, Deniz Şenpolat (piyano) ile Şebnem Ağrıdağ, Reha Gün, Alp Köksal, Serkan Bodur, Begüm Karacasu, Yeliz Çelikkol, Alper Göçeri (solistler) sahne alacak. . (14 Şubat/19:00/Yeldeğirmeni Sanat)  (15 Şubat ve 17 Şubat/20:00/Süreyya Operası)
  • ‘’Aşk tangodur’’ diyen Piatango grubu, Kadıköy’de sevgiler günü için özel bir konser verecek. Türk/dünya tangolarına farklı yorumlarıyla dikkat çeken grup, dinleyicilere modern tangoyu da sıra dışı bir şekilde sunuyor. (14 Şubat/21.00/Kaset Kadıköy)
  • Bir radyo programı olarak başlayan Pişman İnsanlar Cemiyeti, çocuklar için bir araya geliyor. İyi bir dünya hayal eden Pi Cemiyeti, iyi bir dünya hayali kuran dostlarını da çocuklar için bir araya gelmeye davet ediyor. ‘’Aşkımız, geleceğimiz olan çocuklara!’’ temalı gecede, Birileri grubu, Burcu Tatlıses, Can Kazaz, Ezgi Aktan, Nilipek, Özge Öztimur, Puding Band, Serkan Oktay sahne alacak. Etkinlikten elde edilecek gelir ise, geleceğimiz olan çocuklar için Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na bağışlanacak. Konser düzenleyicileri, ‘’ Bizler bir radyo programı olarak olarak başladığımız bu yolda, sevgi ve saygıyla büyümenin onurunu yaşıyor ve geleceğimiz olan çocuklara ufak da olsa bir katkıda bulunmak istiyoruz. Sevgilinizle gelirseniz, çok romantik dakikalar geçirmeniz mümkün.. Yalnızsanız, depresif bir ruh hali içine de girebilirsiniz. Fakat, çocuklara umut olacağınız kesin!’’ diyor. (14 Şubat/21.00/Kadıköysahne)
  • Halk müziğine getirdikleri yeni yorum ve anlayışla önemli bir dinleyici kitlesine ulaşan Grup Abdal konseri, sevgililer Günü için türkü dolu bir gece sunuyor. (14 Şubat/20.30/Kadıköy Halk Eğitim Merkezi)
  • Okan Üniversitesi Konservatuvarı öğretim üyelerinden oluşan sanatçılar, Sevgililer Günü vesilesiyle, Türk müziği ve Batı müziği eserlerini aynı sahnede buluşturarak, aşk temalı Doğu ve Batı ezgilerini sentezleyerek sanatseverlerin beğenisine sunacak. Konser ücretsiz! (15 Şubat/20:00/Yeldeğirmeni Sanat)

ARŞİV