Şiirler resimlenecek

Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi'nin 23 Nisan Çocuk Resim Yarışması'na başvurular başladı. Bu yılki yarışmanın teması "Paletimde 23 Nisan Şiirleri"

03 Mart 2017 - 14:22

Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi’nin 2014 yılında “Kadıköy’de Çocuk Olmak” teması ile başlayan, “Hayalimde Kadıköy” (2015), “Çocuk Gözüyle Barış” (2016) temalarıyla devam eden resim yarışması bu yıl “Paletimde 23 Nisan Şiirleri” temasıyla yapılacak.

Şiirler ve renklerle çocukların hayal dünyasını daha da zenginleştirmek amacıyla yapılan bu yarışmaya 28 Şubat’ta başlayan başvurular 7 Nisan 2017’ye kadar Çocuk Sanat Merkezi’ne yapılabilecek.

Çocuk Sanat Merkezi, Kadıköy ilçesi sınırları içinde yaşayan 7-13 yaş arasındaki tüm çocukları resim yapmaya davet ediyor. Katılımcıların 7-9 ve 10-13 olmak üzere iki yaş grubunda değerlendireceği yarışma için “Şartname” ve “Başvuru Formu” Kadıköy Belediyesi (www.kadikoy.bel.tr) ve Çocuk Sanat Merkezi (www.cocuksanatmerkezi.kadikoy.bel.tr) internet sitelerinden temin edilebilir.

Resimler, Kadıköy Belediyesi internet sitesinden temin edilebilen katılım formu doldurularak “Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi, Fahrettin Kerim Gökay Cad. No.128 Göztepe-Kadıköy” adresine elden teslim edilecek. Çocuklardan “seçtikleri bir 23 Nisan şiirini resmetmelerinin” istendiği bu yarışmaya katılım 7 Nisan 2017 tarihinde sona erecek.

Yarışmaya katılan resimlerden sergilenmeye değer görülenler ile ödüllendirilenler 23-30 Nisan 2017 tarihleri arasında Caddebostan Kültür Merkezi performans 1 katında sergilenecek. Yaş gruplarına göre iki grupta değerlendirilen resimler için toplam 6 resim ödüllendirilecek. Birinci - ikinci - üçüncü sırada ödüllendirilecek resimlere verilecek hediyeler daha sonra açıklanacak.


ARŞİV