Sizin kadrajınızdaki Kadıköy hangisi?

Kadıköy Belediyesi’nin, Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Kadrajımdan Kadıköy” fotoğraf yarışmasına başvurular başladı.

05 Nisan 2013 - 08:11

Kadıköy Belediyesi’nin, Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Kadrajımdan Kadıköy” fotoğraf yarışmasına başvurular başladı.

Kadıköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Haziran ayının ilk haftası gerçekleştirilen “Çevre Haftası” etkinlikleri kapsamında bir fotoğraf yarışması düzenliyor. “Kadrajımdan Kadıköy” adını taşıyan fotoğraf yarışmasına ilköğretim okullarının 5.-6.-7. ve 8. Sınıf öğrencileri katılabilecek. Yarışmaya başvurular 6 Mayıs 2013 Pazartesi günü sona erecek. Yarışmanın amacı şartnamede şöyle açıklanıyor: “Kadıköy, tarihi yapıları ve eşsiz coğrafyası ile insani geleneklerinin yaşatıldığı renkli sosyo-kültürel yapısının yanı sıra yaşanabilir en iyi çevre koşullarına sahip olan ilçelerden biridir. Bu yarışma ile Kadıköy ilçesinde bulunan İlköğretim Okullarının 5-6-7-8. Sınıf öğrencilerinin gözünden Kadıköy’de yaşamayı ayrıcalıklı kılan doğa sevgisinin, temiz çevrede yaşamın ayrıcalıklarının vurgulandığı, çevreye duyarlılığın ön plana çıktığı karelerin fotoğraf sanatıyla bütünleşmesi amaçlanmaktadır.”Katılımcıların şartlara uygun fotoğraflarını 6 Mayıs’a kadar Kadıköy Belediyesi çevre Koruma ve Kültür Müdürlüğü’ne teslime etmesi gerekiyor. Yarışmada dereceye giren katılımcılar 6 Haziran 2013 tarihinde Belediye’nin Çevre Haftası Etkinlikleri kapsamında Kozyatağı Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek bir törenle ödüllerini alacak ve dereceye giren fotoğraflar burada sergilenecek. Ayrıca ilk üçe girenleri özel ödüller bekliyor. Fotoğrafı birinci seçilen yarışmacı “profesyonel fotoğraf makinesi”, ikinci seçilen yarışmacı “I-pad”, üçüncü olan yarışmacıysa “bisiklet” kazanacak. Seçici Kurulu’nda Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, sanatçı Erol Evgin, fotoğraf sanatçısı Ersin Alok gibi isimlerin bulunduğu yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgiye Kadıköy ilçesinde bulunan ilköğretim okullarından veya Kadıköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nden erişebilirsiniz: www.kadikoy.bel.tr0216 542 50 00 (1647 – 1649 – 1658)

 

ARŞİV