'Solo Şov' sergisi Kadıköy'de

illustrator Bilge Abur’un ‘Solo Şov’ isimli ilk kişisel sergisi Kadıköy’de. Sergi 12-19 Mayıs tarihlerinde ziyarete açık olacak

12 Mayıs 2023 - 15:35

Bilge Abur’un ‘Solo Şov’ isimli ilk kişisel sergisi 12-19 Mayıs tarihleri arasında Kadıköy’de bulunan HOOD Base ev sahipliğinde izleyici ile buluşuyor.

Sergi, Abur’un son yıllarda üretmiş olduğu eserleri bir araya getirdiği karma bir desen seçkisi sunuyor. Eserlerin üretim metodu ile bağlantılı olarak kurgulanmış olan sergilenme biçimi, her adımda değişen imajlardan sarmal bir anlatı meydana getiriyor. 

İşportacılar ile İstanbul sokaklarını adım adım gezmiş, yıllar boyu farklı eserlere yuva olmuş çerçevelerin rastlantısal olarak bir araya gelişi ise Abur’un desenlerinde tekrar hayat buluyor ve yeni bir hikayeye dönüşüyor.

IN HOODİES KONSER VERECEK

Abur, sergi heyecanını sosyal medya hesabı üzerinden şöyle dile getirdi: “Kağıt üzeri desen işlerimden oluşan ilk kişisel sergim “Solo Şov” 12 Mayıs’ta mahallemizin hood base‘inde açılıyor. Şimdiden aşırı heyecanlandığım bu akşama sevgili In Hoodies müziğiyle değer katacak. Hepinizle orada buluşmayı iple çekiyorum.”

12 Mayıs Cuma

Adres: Caferağa Mah. Bahariye Cad. İleri Sk. No. 1F Kadıköy/İstanbul

Sergi Açılış: 18:00

Konser - In Hoodies (solo): 20:00


ARŞİV