‘Sosyal müzik’ yapıyorlar

Ahmet Beyler'den 'sosyal müzik' uygulaması...

22 Şubat 2017 - 14:50

“Sahneye kim gelmek ister? Siz ister misin? Gözlüklü bey size soruyoruz! Bize anlatacağınız çok şey varmış gibi görünüyor ”

Kadıköy’ün eğlenceli ve samimi müzik grubu Ahmet Beyler, konserlerinde ‘’sosyal müzik’’ diye yeni bir uygulamaya başlattı. Onları dinlemek için gelen dostlarının ve seyircilerin şarkılarını duymak istiyorlar. Konser esnasında seyircilere “Söylemek istedikleriniz var mı? Eğer varsa, biz bir şeyler çalalım, siz de söyleyin.” diye soruyorlar. Ahmet Beyler, doğaçlamaya başlıyor. Bazen enerji dolup taşıyorlar, o zaman koşuşturan, neşeli, hınzır melodiler ve ritimler geliyor. Bazen daha ağırbaşlı oluyorlar, trompet ile efkarlandırıyorlar. Ve sahneye çıkan seyirciler, sadece seyretmek ve dinlemekten sıyrılarak “söyleyen” oluyor. Ahmet Beyler de onları dinliyor. Böylece bir gecede daha “hep beraber” çalmış ve söylemiş oluyorlar.

25 Şubat cumartesi akşamı Yeldeğirmeni’ndeki Hangart’ta sahne alacak olan Ahmet Beyler, “Sosyal Müzik” ile sizi de tanıştırmak, sizi de daha yakından tanımak istiyor!


ARŞİV