Suadiye Gönüllüleri'nin konseri vardı

Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz eserlerinin seslendirildiği başarılı ve coşkulu bir konser verildi.

27 Haziran 2013 - 11:46
Kadıköy Belediyesi Suadiye Gönüllüleri, geçtiğimiz Pazar akşamı klasik kemençe sanatçısı şef Serdar Tezeren yönetimindeki çeşitli yaş ve meslek grubuna mensup kişilerin oluşturduğu korosu ile Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz eserlerinin seslendirildiği başarılı ve coşkulu bir konser verdi. Değerli saz üstadlarının yer aldığı zengin saz grubuyla, keyifli bir gece sunan gönüllü korist ve solistin yanı sıra misafir sanatçı Melda Kuyucu billur sesi ile dinleyenleri etkiledi. Caddebostan Kültür Merkezi’nin büyük salonunu dolduran sanatseverler, konseri zevkle izlediklerini belirterek, tekrarının yapılmasını istediler. Suadiye Gönüllü Başkanı Gülsevim Baştuğ'un Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’e, tüm ilgililere, misafirlere ve emeği geçenlere teşekkür ederek, plaket vermesiyle gece sona erdi.

YETİŞTİRME YURDU’NU ZİYARET ETTİLER
Suadiye Gönüllüleri, Yeldeğirmeni Atatürk Yetiştirme Yurdu’nu ziyaret ettiler. Gönüllü Başkanı Gülsevim Baştuğ, komite başkanları ve gönüllüler, ziyaret sırasında yurtta kalan yabancı sığınmacılara getirdikleri çorap-çamaşır gibi eşyaları,.yurt idarecilerine teslim ettiler. Yurt hakkında bilgi alan gönüllüler, daha sonra Atatürk Yurdu’nda kalan yabancı konuklarla tanıştılar, onlar da memnuniyetlerini belirti.p teşekkür ettiler. Yurttan huzurlu ve mutlu olarak ayrılan gönüllüler, gelecek dönemde de bu tür ziyaretlere devam etmeye karar verdiler.

FENERBAHÇE PARKI’NDA BAHAR KERMESİ
Suadiye Gönüllüleri, Münevver Şefik Fergan İlköğretim Okulu 100 öğrencisi için “Yaz Okulu Eğitime Katkı Bahar Kermesi” düzenledi. Geçtiğimiz ay Fenerbahçe Parkı girişinde açık havada büyük bir katılımcı kitlesi ve gönüllülerle gerçekleştirilen kermes, verimli ve keyifli geçti. Kermeste ziyaretçilerin müzik eşliğinde dans etmesi renkli görüntüler oluşturdu.
 

ARŞİV