Suluboya Çalıştayı Kadıköy'de

İstanbul Suluboya Topluluğu ile Tomurcuk Vakfı ortaklığında düzenlenen İstanbul Suluboya Çalıştayı, sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor

16 Mayıs 2013 - 14:23
21 Haziran - 1 Temmuz 2013 tarihleri arasında Kadıköy’deki Şirket-i Hayriye Galerisi’nde yapılacak olan Çalıştay öncesi İstanbul Suluboya Topluluğu facebook sayfasında suluboya resim yarışmaları düzenliyor. Uluslararası birçok projeye imza atmış ressam Atanur Doğan ise bu süreç içinde workshop çalışmaları düzenliyor. 
Topluluğun Çalıştay öncesi düzenlediği son “Ayın En İyi Suluboya Yarışması”nın teması; “İstanbul: Kıtaların ve Kültürlerin Birleşim Noktası” olarak belirlendi. Mayıs ayındaki yarışma değerlendirmelerine ait kategoriler; halk oylaması ve yarışma jürisi tarafından belirleniyor. Mayıs ayındaki yarışmada, toplam 15 esere derece verilecek. 31 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak jüri değerlendirmesi sonrasında, 3 ayrı kategoride dereceye giren eserler takip eden ayın ilk haftası sonunda kamuoyuna ilan edilecek.
Ayın Suluboya Yarışmalarında dereceye giren eserler; 21 Haziran 2013 günü Kadıköy İskelesi Şirket-i Hayriye Galerisi’nde sergilenecek, eser sahibi sanatçılara sertifikaları verilecek.
Yarışmaya katılmak ve daha geniş bilgi alabilmek için aşağıdaki ilgili linki kullanabilirsiniz.
www.facebook.com/suluboyaistanbul.watercolor?ref=tn_tnmn
 
 

ARŞİV