'Tasarım' ve 'Sanat' pazarları Kadıköy'de

Kadıköy Kültür Evi tarafından düzenlenen tasarım ve sanat pazarları, 24-25 Ağustos tarihlerinde 16:00-21:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak

19 Ağustos 2024 - 16:50

Kadıköy Kültür Evi tarafından 24 Ağustos Cumartesi günü tasarım pazarı, 25 ağustos pazar günü ise sanat pazarı düzenleniyor. Derneğin bahçesinde düzenlenecek olan etkinliklerde stand açmak isteyenler, sosyal medya üzerinden Kadıköy Kültür Evi’ne mesaj atarak başvuru yapabiliyor.

“ETKİNLİKLERİN HEPSİ GÖNÜLLÜLÜK ESASLI”

Kadıköy Kültür Evi tarafından verilen bilgide, “2 yıldır yaptığımız düzenli etkinlikler arasında sanat pazarı, tasarım pazarı, film gösterimleri ve deprem bölgeleri ile dayanışma etkinlikleri düzenliyoruz. Düzenlediğimiz etkinliklerin hepsi gönüllülük esası ve dayanışma ile ilerliyor. 25 Ağustos'ta yapacağımız tasarım pazarı ise el işi emeğiyle uğraşan, üretim yapan kişilerin buluşmasına ve ürettikleri ürünleri insanlara ulaştırabilmeleri amacı ile yapılacak. Üretilen ürünler derneğimizin bahçesinde bulunan masalara konulacak ve gün içinde, etkinlik 16:00-21:00 saatleri boyunca ziyarete açık olacak. Böylelikle üretilen ürünler alıcılar ile buluşurken, üreticiler içinde network alanı sağlanmış olacak” denildi.

Stand açmak isteyen kişiler sosyal medyadan Kadıköy Kültür Evi’ne mesaj atarak başvuru yapabiliyor.  Genç sanatçı ve öğrenciler de etkinliklerde stand açıp ürettikleri grafik ve sticker ürünlerini sergileyebiliyor. Koşulları sağlayan 12 kişi, 24 - 25 Ağustos tarihlerinde stand açabilecek. Kontenjanın 12 kişi ile sınırlı olmasının sebebi ise mevcut bahçenin kapasitesinden kaynaklı. Pazar, 16:00-21:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Adres: Rasimpaşa, Elmalı Çeşme Sk. 35/A Kadıköy/İstanbul


ARŞİV