İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ tarafından düzenlenen “Terasta Caz” konserleri temmuz ayında da devam ediyor. Açık havada keyifli bir müzik deneyimi sunan seri, ay sonuna kadar iki konserle daha devam edecek.

Temmuz programının ilk konseri, 1 Temmuz’da Lara Çetin & Barış Öztürk Duo’nun performansıyla gerçekleştirildi. Serinin ikinci etkinliğinde ise 8 Temmuz’da Fatih Oral Quartet sahne aldı. Neyzen Fatih Oral’ın bestelerinden oluşan repertuvarını seslendiren topluluk; modal, makam, folk ve pentatonik gamlardan beslenen eserlerini müzikseverlerle buluşturdu.
Konser serisinin 22 Temmuz’daki konuğu Ajda Ahu Giray & Ricardo Moyano Duo olacak. İkili, Frankofon caz etkileri taşıyan repertuvarı ve özgün yorumlarıyla dinleyicilere keyifli bir yaz akşamı yaşatacak. Temmuz programı, 29 Temmuz’da gerçekleştirilecek Esra Gürçay & Kerem Can Dündar Duo konseriyle tamamlanacak. İkili, kendilerine özgü müzikal yaklaşımları ve yorumlarıyla Terasta Caz sahnesinde yer alacak. Konserler saat 19.30’da başlayacak.