Tiyatro Özgürlük Parkı’nda son oyun ve konserler

12 Temmuz’da Özgürlük Parkı’nda Kadıköy Belediyesinin destekleriyle başlayan Tiyatro Özgürlük Parkı’nda 15 Eylül’de sona eriyor

05 Eylül 2024 - 06:52

Kadıköy Belediyesi’nin desteklediği Tiyatro Özgürlük Parkı’nda 15 Eylül’de sona erecek. 12 Temmuz Cuma akşamı Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu’nun ‘Bir Baba Hamlet’ oyunuyla başlayan programda sezonun çok izlenen oyunları yıldızlar altında izleyici ile buluştu. Sevilen isimlerin konserleri ile şenlenen parktaki etkinlikler sona doğru yaklaşıyor.  Özgürlük Parkı Anfi Tiyatro’da son haftanın programı şöyle:

ŞİRRETİ EVCİLLEŞTİRMEK

06 Eylül 21.00

Oynayanlar: Melis Birkan, Timur Acar, Uluç Esen, Sedat Küçükay, Elif Gizem Aykul, Gürsu Gür, Çağlar Yalçınkaya, Ali Büyükkartal, Cenk Dost Verdi

Moda sahnesi, yeni bir William Shakespeare oyunu ile seyirci karşısına çıkıyor. Dilimize daha önce “Hırçın Kız” olarak çevrilen ve sahnelenen “The Taming Of The Shrew” bu edisyonunda, çevirmen Emine Ayhan tarafından “Şirreti Evcilleştirmek” olarak çevrildi. Oyun Kemal Aydoğan’ın rejisi ile sahneleniyor.

Biletinial.com

39. BUÇUK BASAMAK

07 Eylül 21.00

Oynayanlar: Berk Yaygın, Deniz Özmen, Murat Akkoyunlu, Pelin Abay

“Abesle İştigalde Fevkalade Münasip Bir Temaşa!” Çiçeği burnunda İskoç yazar John Buchan, serüven romanını çalışmak üzere Pera Palas Oteli'ne yerleşir. Fakat katıldığı Feshane şenliklerinde cinai bir vakanın baş zanlısına dönüşeceğinden bihaberdir.

Biletix.com- Biletinial.com - Tiyatrolar.com.tr

BÜYÜK EV ABLUKADA AKUSTİK KONSER

08 Eylül 21.00

Kendine has tarzı ve yorumuyla hayran kitlesine sahip Büyük Ev Abluka’da Özgürlük Parkı’nda sevenleriyle buluşacak

Passo.com.tr

REDD SOFTCORE KONSER

09 Eylül 21.00

Doğan Duru, Güneş Duru ve Berke Özgümüş’ten oluşan, Türk rock müziğinin en önemli gruplarından Redd’in 2010 yılında gerçekleştirdiği “Redd- Softcore” konuklu akustik konser serisi, müzikseverlerle buluşuyor.

Platinumlist.net - Biletinial.com.Bubilet.com

MEÇHUL PAŞA

10 Eylül 21.00

Oynayanlar. Fatih Koyunoğlu, Bülend Çolak, Erdem Akakçe

Oyun,  Markopaşa’nın Aziz Nesin, Rıfat Ilgaz, Sabahattin Ali, Haluk Yetiş, Mustafa Mim Uykusuz gibi isimlerle olan yolculuğunu anlatıyor.

Tiyatrolar.com.tr

EMRE AYDIN KONSERİ

11 Eylül 21.00

Soğuk Odalar, Bir Pazar Kahvaltısı gibi dilden dile dolaşan şarkıların yaratıcısı Emre Aydın Özgürlük Parkı2nda şarkılarını söyleyecek.

Biletix.com - Biletinial.com - Bubilet.com.tr

KARDEŞ TÜRKÜLER KONSERİ

12 Eylül 21.00

Kurulduğu dönemden bugüne Türkçe, Kürtçe, Azerice, Ermenice, Makedonca, Rumca, Lazca, Gürcüce, Çingenece, Çerkesçe, Süryanice, Arapça gibi dillerde şarkıları repertuarına katarak, bu toprakların kültürel çeşitliğini yansıtan müzik ve danslarla sahnesini zenginleştiren Kardeş Türküler Özgürlük Parkında.

Biletix.com - Biletinial.com - Bubilet.com.tr

BARABAR

13 Eylül 21.00

Barabar, Anadolu'nun eşsiz ezgilerini modern soundlarla buluşturan, dinamik performanslarıyla tanınan bir müzik grubu. Enerjik sahne şovları ve benzersiz yorumlarıyla Özgürlük Parkı anfi sahnede olacaklar

Biletix.com - Biletinial.com

NEYZEN TEVFİK - HİÇ

14 Eylül 21.00

Oynayan: Uğur Yücel

Uğur Yücel’in oynadığı tek kişilik Hiç, şair, müzisyen, hiciv ustası Neyzen Tevfik’in Neyzen Tevfik’in hayat öyküsünü kendi dilinden anlatıyor. 

Biletix.com - Passo.com.tr - Bubilet.com.tr

BİR BABA HAMLET

15 Eylül 21.00

Oynayanlar: Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu

Kalaslarından dekor, heveslerinden oyun yapmak üzere yola çıkmış iki cüretkar oyuncu, kendilerine kurban olarak Shakespeare'in başyapıtı Hamlet'i seçmişlerdir. Eli yüzü düzgün, başı sonu belli, dört başı mamur, babalar gibi bir Hamlet düşlerlerken, ortaya çıkan kepazelik "Bir Baba Hamlet"e dönüşür.

Biletix.com - Bubilet.com.tr - Biletinial.com

 

 


ARŞİV