Türkan Saylan ödülleri karikatüre verilecek

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından, 2.si düzenlenen Türkan Saylan Sanat ve Bilim Ödülleri’nin verileceği alanlar açıklandı.

19 Temmuz 2011 - 10:03

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından, 2.si düzenlenen Türkan Saylan Sanat ve Bilim Ödülleri’nin verileceği alanlar açıklandı.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından düzenlenen Türkan Saylan Sanat ve Bilim Ödülleri; sanat dalında “karikatür”, bilimsel araştırma dalında “ilköğretimde edebiyat öğretimi” alanlarına ayrıldı. Seçici kurulu Tonguç Yaşar, Mustafa Bilgin, Dr. Kadir Doğruer, Musa Kart ve Akdağ Saydut’tan oluşan sanat dalındaki karikatür yarışmasının konusu ise “çocuk ve eğitim”.
Adaylar, Bilimsel Araştırma Dalı’ndaki ödüle 19 Mayıs 2011 ile 19 Şubat 2012 tarihleri arasında yayımlanmış bilimsel araştırmalarla, yayıma en az 25 sayfa olarak hazırlanmış bilimsel araştırmalarla katılabilecek. Bu ödülün seçici kurulu ise Prof. Dr. Aysel Çelikel, Yusuf Çotuksöken, Prof. Dr. Selahattin Dilidüzgün, Prof. Dr. Zehra İpşiroğlu ve Prof. Dr. Sedat Sever’den oluşuyor.
Ödüller, her dalda, amatör ve profesyonel ayırt etmeksizin herkese açık.
Adayların başvurularını 16 Mart 2012’de saat 17.00’ye kadar Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Prof. Dr. Türkan Saylan Ödülleri Şimal Sokak No: 10 Şişhane İstanbul adresine iadeli taahhütlü olarak postayla ulaştırmaları ya da elden teslim etmeleri gerekiyor. Ödül sonuçları 19 Mayıs 2012 günü açıklanacak.
 


ARŞİV