Türkan Şoray Kozzy'deydi!

Türk sinemasının efsane oyuncusu Türkan Şoray, Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi Gönül Kahvesi’nde düzenlenen imza gününde sevenleriyle bir araya geldi.

25 Ocak 2012 - 15:50

Türk sinemasının efsane oyuncusu Türkan Şoray, Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi Gönül Kahvesi’nde düzenlenen imza gününde sevenleriyle bir araya geldi. Türkan Şoray imza günü tam 4,5 saat sürdü. Ünlü sanatçı sevenlerine hem imza dağıttı hem de onlarla kahve içerek sohbet etti. İmza gününün en ilginç olayı ise Türkan Şoray’ın evlilik tekifi alması oldu. Ailesi ile birlikte imza gününe gelen sanatçının küçük bir hayranı babası adına Türkan Sultan’a evlenme teklifi ederek Şoray dahil herkesi şaşırttı.

Türkan Şoray, 4 Şubat’ta da Kadıköy Belediyesi Sanat Kütüphanesi’nin konuğu olarak Caddebostan Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluşacak. Şoray’ın başrolünü oynadığı “Hazal” filminin gösteriminin ardından yönetmen ve senarist Ali Özgentürk, yapımcı Abdurrahman Keskiner, oyuncular Türkan Şoray, Talak Bulut, Meral Çetinkaya ve müziklerini yapan Arif Sağ ile moderatör Atilla Dorsay’ın yönetiminde bir söyleşi gerçekleştirilecek. “Hazal” film gösterimi ve söyleşisi 4 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’te CKM’de.


ARŞİV