Unutulmaz konser

Kadıköy Belediyesi Müzik Gönüllüleri, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Salonu’nda, üstad udi bestekar Hüsnü Üstün ile unutulmaz bir konsere imza attı

14 Ocak 2016 - 14:33
Konser açılışını yapan Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Nesibe Müsevitoğlu, sanatçının Türk Müziğine olan katkılarından bahsetti ve belediyenin de gönüllülerin etkinliklerinin yanı sıra, değerli sanatçılara salon tahsisi ile de destek verdiğini belirterek Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na minnettar olduklarını ifade etti.
Gecenin sunumu Müzik Gönüllüleri’nden İnci Deniz tarafından yapıldı.
Türk sanat müziğine kazandırdığı eserler ile halkımızın gönlünde taht kuran Üstad Udi Bestekar Hüsnü Üstün’ü sanatçı dostları da yalnız bırakmadılar.
Cem Adalı, Selma Hepgül Gufrantaş, Murat Seçkin, Hayri Pekşen, Taner Tamer, İlkin Karaca, Hüner Coşkuner, Nihal Arda, Dursun Karaca, Turhan Taşan, Aşkın Tuna, Hasan Karakuş, Kemal Külah, Nedim Saatçioğlu, Hüsnü Çarkman gibi çok sayıda koro şefi, bestekâr, ses sanatçısı ve söz yazarı geceye katıldı.
Yıllarca gazinolarda program yapan sanatçı, izleyicilerine gazino programı havasında, samimi bir konser verdi. Konuk sanatçıların da zaman zaman sahnede Hüsnü Üstün’e eşlik etmesi ile renkli bir gece yaşandı.
Müzik Gönüllüleri Başkanı Reyhan Çarpa’nın sanatçıya teşekkür çiçeğini sunması ile gece sona erdi.

ARŞİV