Yaz bitiyor, konserler başlıyor

Yaz aylarının bitişiyle birlikte Kadıköy’ün müzik hayatı da canlanmaya başlıyor. İşte önümüzdeki haftalarda yapılacak konserlerden bazıları…

08 Eylül 2016 - 16:42

» Karadeniz’in kemençesini, tulumunu rock ezgileriyle bezeyerek müzik üreten Marsis grubu, 10. yılında üçüncü albümü Kiana’yı geçtiğimiz aylarda yayınlamıştı. Grup, 16 Eylül Cuma saat 22.30’da, albüm lansmanı ve özel konukları ile Dorock XL sahnesinde olacak.

» Efsane grup Bulutsuzluk Özlemi, ‘Acil Demokrasi’ konserleriyle 21 Eylül Çarşamba akşamı saat 22:30’da Dorock XL’ta olacak. 

» Kadıköy’ün alternatif müzik mekanlarından arkaoda, coğrafya, müzik ve mutfağı bereber ele aldıkları ‘Duyduk Doymadık’ serisine devam ediyor. Bu kez 21 Eylül Çarşamba akşamı yapılacak “Doğu Akdeniz Müzikleri ve Atıştırmalıkları” gecesinde,  Lübnan garage’larından, İsrail funk’larina geniş bir seçkide müzikler falafel topları ve humuslar eşliğinde servis edilecek.

» Alternatif müziğin önde gelen isimlerinden Ceyl’an Ertem, 2015 sonunda, içinde 10 adet yeniden yorumun yer aldığı YUH! albümünü dinleyicileri ile paylaşmıştı. Yurt içi ve yurt dışı konserlerini sürdüren Ertem, 24 Eylül Cumartesi saat 20:00’de Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde sahne alacak.

» 1996 yılında kurulan efsanevi Baba Zula 21 Eylül’de, usta sanatçı Özdemir Erdoğan da 26 Eylül günü 20.30’da,  son dönemin güçlü kadın seslerinden Jehan Barbur 27 Eylül’de Akasya AVM içindeki Akasya Kültür Sanat (AKS) sahnesinde sevenleriyle buluşacak. Konserlerin başlama saati 20.30

» Alternatif müziğin kalelerinden Karga da sezonu Korhan Futacı & Kara Orkestra konseri ile açıyor. Konser 24 Eylül Cumartesi akşamı saat 22.30’da olacak. Mekânda 30 Eylül akşamı saat 20.00’de de Kes ve Sülfür Ensemble grupları sahne alacak.


ARŞİV