Yeldeğirmeni Sanat'ta yılbaşı konseri

Kadıköy Belediyesi Yeldeğirmeni Sanat’ta yılbaşı konseri 24 Aralık Cumartesi günü yapılacak. “Noel Konseri”nde caz piyanistlerinden Nilüfer Verdi, önde gelen caz müzisyenleri ile sahne alacak

20 Aralık 2022 - 14:10

 

 

Yeldeğirmeni Sanat’ta yılbaşı konseri, 24 Aralık Cumartesi günü 20.00’da yapılacak. Piyanist Nilüfer Verdi’ye, gitar ve vokalde Bora Çeliker, saksafonda Barış Ertürk, kontrbasta Eren Kutlu ve davulda Burak Cihangirli eşlik edecek.

Louis Armstrong, Bing Crosby, Billie Holiday, Frank Sinatra, Elvis Presley, Ella Fitzgerald gibi ikonik şarkıcıların yanı sıra Duke Ellington, Bobby Timmons, Oscar Peterson, Wynton Marsalis gibi usta müzisyenlerin de eserlerinin yorumlanacağı konserde, Noel ve kış temalı şarkılarda yer alacak. 

NİLÜFER VERDİ: TÜRKÜLERE CAZ TINILARI KATAN SANATÇI

Sanatçı bir ailede doğan Nilüfer Verdi genç yaşta piyano ile müziğe başladı. Lise yıllarında Amerika'ya giderek önce New York'ta New School'da ve ardından Boston Berklee Müzik Okulu’nda eğitim aldı. Yurt içinde yerli ve yabancı birçok tanınmış caz müzisyeni ile sahne aldı. Türkiye’ye döndükten sonra kendi bestelerinden oluşan Mana ve İzhar adlarında iki albüm çıkardı. Türkiye coğrafyasına ait türkūlerin caz altyapısıyla söylendiği Knidost isimli albümünü ise Apostolos Sideris ve Ülkü Aybala Sunat ile birlikte trio halinde çıkardı. 

Bilet ücretleri: 100 TL ve 50 TL (indirimli)
Bilet Satış: Yeldeğirmeni Sanat konser biletleri Mobilet uygulamasından ve https://www.mobilet.com internet adresinden satılmaktadır.
Yeldeğirmeni Sanat gişesinden bilet satışı yapılmamaktadır.
Mobilet Çağrı Merkezi Telefon: 0850 502 36 26
Adres: Yeldeğirmeni Sanat, Rasimpaşa, İskele Sk. 43/1, 34716 Kadıköy/İstanbul 

Telefon: (0216) 337 00 58 E-mail: [email protected] 

 


ARŞİV