Yeldeğirmeni Sanat'ta "Baby Jazz" coşkusu

Çocuklar ile bebekler, Kadıköy Belediyesi Yeldeğirmeni Sanat Merkezi'nde gerçekleşen “Baby Jazz ile Harikalar Diyarı” etkinliğinde keyifli zaman geçirdi.

14 Aralık 2023 - 17:19

Baby Jazz ekibi, Kadıköy Belediyesi Yeldeğirmeni Sanat Merkezi'nde 10 Aralık Pazar günü “Baby Jazz ile Harikalar Diyarı” etkinliğini düzenledi.

Ekipte gitarist, kontrbasçı, perküsyonist, saksafoncu ve  bir hikaye anlatıcısı yer aldı. Çocuklar , bebekler, anne ile babalar müziğin büyülü dünyasında anlatılan hikayenin içine girdi, hikayenin kahramanı Alice ile birlikte maceradan maceraya koştu.

“KEYİF ALIYORUZ, MUTLU OLUYORUZ”

Baby Jazz ekibinden hikâye anlatıcısı Burcu Çıtlak, “Yeldeğirmeni Sanat Merkezi'nde jazz müziği eşliğinde ilk etkinliğimiz. Katılımcılar jazz müziği eşliğinde Alice adında bir kız çocuğunun hikayesine eşlik etti.

Küçük kurbağa, fly me to the moon gibi geniş bir müzik yelpazesi eşliğinde dağlardan vadilere indiler.  Bizler çok eğlendik, keyif aldık. Çocuklar bebekler ve aileler ile birlikte olmaktan mutlu oluyoruz.” dedi.

Sarıyer'de oturan, etkinliğe kızı Maya ile birlikte gelen Cansın Düven, “Çok keyifliydi. Çocukları içine alan bir etkinlik. Onlar için farkındalık yaratıyor. Bu tür etkinlikler daha çok olmalı. Çünkü çocuklar eğlenceli zaman geçiriyor.” diye konuştu.

“MÜZİĞİN ÖNEMLİ BİR YERİ VAR”

Kızı Eva ile birlikte gelen Burcu Altun da şunları söyledi: “Çocukların gelişimi için müziğin önemli bir yeri var. Başka çocuklarla da bir arada oluyorlar. Çok eğlendik. Bu etkinliklerin devamı olmalı.” 



 


ARŞİV