Yeni yıl konserleri…

Kadıköy’deki yılbaşı temalı konserlerden bir seçki…

26 Aralık 2018 - 15:52
  • İstanbul Devlet Opera ve Balesi, ‘Kış Konseri’ başlıklı bir konser organize etti. Olena Şenol’un piyano çalacağı konserde, solistler: Elif Tuğba Tekışık, Yoel Vahram Keşap ve Dilruba Bilgi Akgün sahne alacak. (28 Aralık/20:00/Süreyya Operası)
  • Kadıköy Belediyesi Göztepe Gönüllü Evi, tüm gönüllü ve Kadıköylülere açık ücretsiz bir yeniyıl konseri düzenliyor. Huzurevinde yaşamlarını sürdüren yaşlıların da katılacağı konserde, genç yetenek piyanist Güneş Yakartepe, Klasik Batı Müziği, Türk Sanat Müziği ve Film Müzikleri’nden seçkiler bulunan bir repertuvar sunacak. (28 Aralık/20:00/Barış Manço Kültür Merkezi)
  • Kadıköy Belediyesi Gençlik Sanat Merkezi flüt eğitmeni Elif Kay, yılbaşı konseri verecek. Ücretsiz konserin ilk yarısında düet ve quartetler, ikinci yarısında Flüt Orkestrası'nın çalacağı eserler seslendirilecek. (30 Aralık /14:00/Gençlik Sanat Merkezi)
  • İstanbul Devlet Opera ve Balesi, her sene olduğu gibi bu yıl da Kadıköy’de yeni yıl konseri verecek. (3 Ocak/20:00/Süreyya Operası)

ARŞİV