Yeni yılın ilk konseri

Genç Nefesler Türk Müziği Topluluğu, bu yılki ilk konserini 11 Ocak 2011'de Kadıköy Evlendirme Dairesi nikâh salonunda gerçekleştirdi.

26 Ocak 2011 - 11:09


Genç Nefesler Türk Müziği Topluluğu, bu yılki ilk konserini 11 Ocak 2011'de Kadıköy Evlendirme Dairesi nikâh salonunda gerçekleştirdi.
Topluluk, klasik eserlerden türkülere ve popüler şarkılara uzanan geniş repertuvarlarıyla izleyicilerine güzel bir gece yaşattı.
Genç Nefesler, müziğin her türüne gönül vermiş 18-35 yaş arasındaki gençlerden oluşan yepyeni bir topluluk. 2010 Mayıs ayında kurulan topluluk; "Sesimize ses, nefesimize nefes katın” sloganıyla yola çıktı. İlk konserlerini geçen yıl Kadıköy Belediyesi Halis Kurtça Kültür Merkezi'nde gerçekleştiren ekip, izleyicilerden büyük bir beğeni toplamıştı.
Klasik koro anlayışından farklı bir duruş sergileyen, Türk Müziği’ne gençlerle icra etmek ve Klasik Türk Müziği'nin hedef kitlesini genişletmek amacıyla çalışmalarını sürdüren ekip, 8 Mart 2011 Salı akşamı yine Kadıköy Evlendirme Dairesi nikâh salonunda saat 20:00' da bir konser daha gerçekleştirecek. Genç Nefesler Topluluğu, müzikle ilgilenen yeni genç katılımcıları da ekiplerine güç katmak üzere bekliyor.
Grup ile ilgili detaylı bilgilere www.gencnefesler.com internet sitesinden veya facebook grup sayfasından ulaşılabilir. Gruba katılmak isteyen gençler ise [email protected] adresinden başvuruda bulunabilir.
 


ARŞİV