Yılbaşı gecesi Kadıköy konserleri

2008’i müzikle karşılamak isteyenleri davet eden Kadıköy konserlerinden ufak bir derleme…

26 Aralık 2017 - 14:45
  • Kadıköy’ün yeni sanat merkezlerinden Taşra Kabare, ‘’‎Jale - Yılbaşı Özel Konseri’’ düzenliyor. Yeni yılı 90’ların unutulmaz seslerinden Jale ile kutlamak isteyenler, 31 Aralık akşamı saat 22.00’de mekana davetli.
  • ‘’Orijinal Türk işi reggae-ska grubu’’ Komik Günler, yılbaşı gecesini şenlendirmek için Kadıköy’e geliyor. Kendi parçalarının yanı sıra, Manu Chao'dan Ahmet Kaya'ya geniş bir yelpazedeki cover şarkılarıyla bilinen grup, Arsen Lüpen’de "komik yılbaşı" temalı konser verecek.
  • Yılbaşına zaman tünelinde girmeye hazır mısınız? Kadıköy'ün en önemli konser ve etkinlik mekanlarından Dorock XL, ‘’‎Yılbaşı Özel 80’ler & 90’lar Partisi’’ düzenliyor. Yeni yılı karşılarken eski yılların özlemini de gidermek isteyenler için partiye davetli. Yılbaşı eğlencesinde aranjman yıllarından Türkçe Pop'un altın çağını yaşadığı dönemlere damga vurmuş müzikler çalınacak, eşlik edecek. 21:00’de DJ performansları ile başlayacak olan partide, 00:30’da Velvet grubu sahne alacak. Giriş ücretinin 50 TL olacağı partide, her bilete bir Çeyrek Milli Piyango bileti hediye edilecek.
  • Kadıköy’ün yeni eğlence mekanlarından Moda Kayıkhane, yılbaşı gecesi Özge Fışkın’a ev sahipliği yapacak. 22.00’de başlayacak gece, Zımba grubuyla geç saatlere dek sürecek.
  • Muaf Kadıköy’de ‘’2000on8 Yeni Yıl Partisi’’ olacak. İçeriğin sürpriz olduğu partinin mottosu ‘’Metrobüs kadar kalabalık, İbiza kadar eğlenceli!’’


ARŞİV