Zeren'in İstanbul'daki ilk sergisi Kadıköy'deydi

Gülbin Zeren’in 5. kişisel resim sergisi, 16-26 Haziran tarihleri arasında Seven Sanat Galerisi’nde Kadıköylü sanatseverleri, resmin büyülü havasında biraraya getiriyor.

23 Haziran 2011 - 11:02

Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde öğretim üyesi olan Yrd. Doç. Gülbin Zeren’in 5.kişisel resim sergisi, 16 Haziran Perşembe günü Moda’daki Seven Sanat Galerisi’nde açıldı.
Kadıköylü sanatseverleri 09.00 ile 19.00 saatleri arasında 26 Haziran Pazar gününe kadar ağırlayacak olan sergide, 30’a yakın eser yer aldı. Anadolu’nun birçok şehrinde sergi açtığını belirten Yrd. Doç. Gülbin Zeren, fakat bu serginin İstanbul’da açtığı ilk sergi olduğuna dikkat çekti. Dışavurumcu bir tarza sahip olduğunu ifade eden Gülbin Zeren, “Yağlıboya, suluboya ve akrilik tekniğini kullandım. Anadolu’nun çeşitli kentlerinde öğretmenlik yaptım. Doğayı ve insanları gözlemlemeye çalıştım. Özellikle Anadolu evleri ile ilgili fotoğraflar çektim. Çalışmaya Anadolu evleri ile başladım. Anadolu insanı, yaşamı, doğası ve kadını teması ile devam ettim” diye konuştu.

Seyhan KALKAN VAYİÇ


ARŞİV